Slamsugning i Viborg

Vi, hos Svarres Kloakservice står til rådighed, hvis du skal have udført slamsugning eller højtryksspuling i Viborg og omegn. Hvad enten du skal have tømt fedtbrønden, suget boremudder op, har et tilstoppet toilet, står med et tilstoppet gyllerør, eller mangler en hjælpende hånd til transporten af spildevandet, kan vi med garanti komme med den rigtige løsning på opgaven. Vi har gennem årene udført alle mulige forskellige typer af slamsugningsopgaver, og er ligeledes i stand til at hjælpe dig.

Resultater der virker

De typisk opgaver vi håndterer, er slamsugning af vand, mudder og slam. Som erfarne slamsugere ved vi, hvor vigtigt det er for kunden, at få afhjulpet problemet både hurtigt og effektivt. Vi kan garantere, at vi leverer resultater der virker, hvor god kvalitet og højt serviceniveau går hånd i hånd. Uanset om din opgave er stor eller lille, simpel eller kompleks, kan vi varetage opgaven. Vi har også en lidt større slamsuger i på 8 m³, såfremt opgaven er af større omfang.

Vil du høre mere?

Hvad enten du har spørgsmål til vores arbejde, ønsker at bestille os til en opgave, eller vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at rette henvendelse til os. Husk at vi, udover slamsugning, også tilbyder TV inspektionkloakarbejdespuling og tømningsordninger. Vi er beliggende i Viborg, men kører også i byer som bl.a. Ørum, Vejrum, Vinkel, Birgittelyst, Ravnstrup, Løgstrup og Løvel. Du er velkommen til at ringe til enten Niels på 20 41 81 30 eller Jan på 20 47 25 80.

Vi ser frem til at høre fra dig!