Spuling

I den ene ende af slamsugeren har vi rent vand med, som er koblet til højtrykspumpen. Spuleslangen (den der føres ind i kloakrøret) er ca. 120 m. lang. For enden af spuleslangen sidder dysen, der findes forskellige dyser, men fælles for dem alle er at de har bagudrettede stråler. Det, og det høje tryk gør at slangen selv arbejder sig ind i røret. Når den er ved enden, eller igennem proppen, trækkes den tilbage med tryk på, så sand, jord eller hvad der nu har stoppet røret, ”trækkes” med tilbage.

Hvis vandet ikke kan komme væk, og det stiger op, kan vi suge samtidig, så der ikke bliver ”oversvømmelse”. Vi har også en lille slange (ca. samme tykkelse som en kuglepen) som bruges i badeværelser og køkkenvaske.

Spuleren kan også bruges som en stor højtryksrenser, til f.eks. at vaske veje, pladser, kældre, tanke m.m

 

Kontakt os i dag!

Husk at vi, udover spuling, også tilbyder TV-inspektion, kloakarbejde, slamsugning og tømningsordninger. Vi er beliggende i Viborg, men kører også i byer som bl.a. Ørum, Vejrum, Vinkel, Birgittelyst, Ravnstrup, Løgstrup og Løvel. Du er velkommen til at ringe til enten Niels på 20 41 81 30 eller Jan på 20 47 25 80.